23.3.2014

Ykkös vuosi paketissa !

Tänään siis juhlitaan Nemon ensimmäistä syntymäpäivää! :) Vuosi on pienen koiran elämästä vierähtänyt, mutta toivottavasti se on vasta pieni osa hänen elämästään!
Synttäreiden kunniaksi Nemo pääsi piiiitkästä aikaa juoksentelemaan lajitoverinsa, sakemanni Moran, kanssa samalla kun me Siinan kanssa rämmittiin 1,5h metsässä ja pelloilla.. Noh, ainakin koirilla oli hauskaa, onneksi!
Alkuun otettiin muutamat ohitukset kytkettynä ja käveltiin jonkun matkaa yhdessä, edelleen molemmat koirat kytkettyinä. Näin halusin minimoida Nemon mahdollisen öykkäröinnin ja rauhoittaa tilanteen ennen kuin pääseevät yhdessä mittelöimään. Ohitukset ja yhdessä kävely sujui molemmat hienosti, samoin koko loppu lenkki irrallaan! Muutaman kerran meinasi nousta kierrokset yli sallitun rajan, mutta huomautuksesta käytös korjaantui ja puolessa välin lenkkiä Nemo suorastaan jo palvoi rakasta naistaan...


Lenkin jälkeen suunnattiinkin kotona suoraan suihkuun,  hetken sai suihkutella ennen kun kirkasta vettä valui lattialle muta peltojen jälkeen... Muutaman tunnin kuivattelun jälkeen synttärit jatkui hemmottelun merkeissä. Nimittäin jälleen vierailu hierojan luona siis. Selkä edelleen paikkapaikoin jumissa, mutta päädyttiin pitämään hetken tauko hoidoista, että selkä pääsee rauhoittumaan ja vertymään omatoimisestikkin. Nyt kun vaan kuivuisi nuo hiekkatietkin että päästäisiin sillä pyörällä liikkumaan!!


Sitten vielä illan ja ennenkaikkea synttäreiden kohokohta! KAKKU! Hyvin tuntui maistuvan. Alimmainen "ylläri" kerros kakussa oli jauhettua poroa, jonka päällä kaksi kerrosta pinaattipannukakkua (oli niin pahaa että oli pakko syöttää elukoille...) joiden välissä oli raejuustoa, lopuksi kuorrutus bataattikeiton jämästä.:D Ja makkara ykkönen! Nemo ja emäntä toivottaa oikein mahtavaa syntymäpäivää kaikille Esaber "Pern" pennuille!! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti