21.4.2014

Imatra KV

Sunnuntaina matkustettiin 20 tuntia, kun käytiin ensin Imatralla näyttelyissä ja siitä vielä Järvenpäähän hakemaan Puolasta tullutta kissaa Siinan äidille. Saatiin ajella upeassa säässä ja matkat taittuikin oikein rattoisasti hyvässä seurassa. Koirapopulaatiota oli Nemon lisäksi sakemanni narttu Sylvi ja Sylvin pentu Aamu.

Nemon käytös näyttelypaikalla sai kyllä hymyn huulille. Muut ihmiset ja koirat sai jäädä omaan arvoonsa, eikä kellekkään tarvinnut paukuttaa (kun välillä oli vaihe että autosta noustessa pitää kaikille kertoa haukkumalla että on tultu paikalle, sekä tuijjotteltu muita koiria provosoivasti)! Kehän laidalla Nepi saikin odotella kevythäkissään vuoroaan rauhassa. Kehässä Nemo oli vähän vaisu. Ei nostanut korvia kunnolla ja ravi oli melko... mitään sanomatonta. Mutta ainakin Nemo otti hienosti tuomarin kopeloinnit vastaan, vaikka miestuomari tulikin aika voimakkaasti naamalle katsoessaan hampaat. Tykkäsin kyllä tuomarista (vaikka melko ronski olikin), kopeloi koiran perusteellisesti ja rohkeasti, arvostelua oli enemmän kuin kaksi lausetta ja se oli oikeudenmukainen. :) Antoi myös reilusti suullista palautetta (haarmi vaan että en puhu ulkomaankieltä.. ainakaan kovin hyvin..) eikä antanut automaattisesti titteleitä vaikkei muita rodun edustajia paikalla ollutkaan. :)


 V D Berg Hans, alankomaat:

"Very good in type. Exellent outgoing in temperament. He needs time to get more substance. His head shape is nice. Skull and muzzle the same lenght. Very nice dark eye. Ear set could be better. I would like to see more forechest. Exellent topline. Good croup good rear. Exellent colour strong pigmentation. He is very nicely in control he moves with drive. Needs time to get stronger front."

"Erittäin hyvän tyyppinen. Erinomaisesti lähtevä temperamentti. Hän tarvitsee aikaa saada enemmän sisältöä. Hänen päänsä muoto on mukava. Kallo ja kuono yhtä pitkät. Erittäin kivat tummat silmät. Korvat voisi olla paremmin. Haluaisin nähdä enemmän eturintaa. Erinomainen ylälinja. Hyvä lantio hyvä takaosa. Erinomainen väri voimakkaalla pigmentillä. Hän on erittäin hienosti hallinnassa ja liikkeessä on "draivia". Tarvitsee aikaa tullakseen vahvemmaksi edestä."

Arvostlu on kopioitu suoraan paperista, joten englannin kielisen version kirjoitusvirheistä voi syyttää kehäsihteeriä. :D Ja suomennoksesta google-kääntäjää..

Matkanvarrella poikettiin myös räpsimään muutama ylimääräinen kuva:




  

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti