16.8.2015

Ihan oikea VePe koira!


Kai sitä nyt voi virallisesti kutsua VePe-koiraksi kun saatiin lauantaina 15.8. Kuopiossa kunnialla SOVE läpi! :)

Kyllä taas koko kuopio kuuli että on lande paimenet (Siina ja Rico soveilivat myös) tullu mestoille. Sirujen tarkastuksessa semmonen mekkala ja  niin kauniin puhtaaseen haukkuun lietsoi pojat toisensa että... Pieni kävelylenkki vepe paikan viereisessä metsässä olevaan lenkkimaastoon sentään rauhoitti poijjaat ja loppu päivä menikin molempien osalta oikein asiallisesti!

 



Ensimmäinen liike oli veneestä hyppy, täydet 25 pistettä, niinkuin kaikki odotukset olikin.



Myös viennistä täydet 25 pistettä. Tätä jännitin alkuun, koska viikolla treeneissä kääntyi puolessavälin matkaa ja hyvin usein pudottaa esineen jos vastaanottaja ei ole tarpeeksi nopea ottamaan "koppia", nyt kuitenkin piti esineen loppuun asti todella hyvin suussa ja suorastaan tarjosi sitä veneeseen! Huippu Nepi!



Veneen hakuun osasin oddottaa täysiä pisteitä ja niinhän ne kaikki 25 pistettä sieltä tulikin. Ei mitään ongelmia tässäkään liikkeessä. :)

Hukkuvan pelastus.. tästä odotin täysiä pisteitä, mutta tälläkertaa pistesaldo jäi vain 21 pisteeseen. Alkuun Nemo hämmentyi joko hukkuvan punaisesta puvusta, tai patukan olemisesta vasemmassa kädeessä. Kiersi siis hukkuvan etsin tarrattavaa kohdetta. Alusta asti lähti vetämään hukkuvaan hieman vinoon enkä saanut käsimerkein varustetuilla käskyillä sitä korjaamaan linjaa vaan meni kolme metriä (-3 pistettä) maalilinjan ohi. Veneen haussa vielä korjasi selkeästi linjaa kun annoin käskyn, mutta enää ei ilmeisesti jaksanut. Myös yksi miinus piste kun käsimerkki oli pidempi kuin suullinen käsky.




Mutta ainakin on SOVE nyt läpi, pistein 96/100, jotka itseasiassa oli päivän parhaat pisteet koko kokeessa, jos nyt vähän saa leijua! ;)
Hieno rakkine <3

Onnea myös Siina ja Rico SOVEn läpäisemisestä hienoin pistein 92/100! ja erityis suuret kiitokset meidän apuohjaajana erinomaisesti toiminellee Jenni Parkkiselle, KIITOS! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti