12.1.2015

Kajaani KV

Eilen aamulla heräsin puolituntia ennen herätyskellon sointia. Olin edellis iltana antanut Nemolle sulatetun kalkkunankaulan ja yrjösi sitä sitten näyttelyaamunaan. Tyhmä tyhmä tyhmä. Nemo syö siis paljon kalkkunan- ja broilerin kauloja, sekä siipiä, mutta aina jäisenä koska sulana saa purtua isompia paloja ja nielee ne kokonaisena -> oksentaa ne sitten pois kun eivät sulakkaan vatsassa, harmi vaan että muistin tämän vasta aamulla siivotessani sen oksennusta olohuoneen matolta.

Annoin tuhdin, nappulapainottesen aamuruuan jahka ne hieman turpoaisi vatsassa ja kyljet ei olisi niin lommolla oksentelun jälkeen.

Aamutohinoitten jälkeen ajettiin Siinan luokse, mistä jatkettiin Siinan ja Demin kanssa matkaa Kajaaniin. Paikanpäälle päästiin ja käveltiin jo sisällekkin asti kunnes muistettiin että Nemon numerolappu unohtui auton hanskalokeroon, eikä auttanut muu kuin kassit ja kevythäkki olalla, sekä koira kädessä, kääntyä kannoillaan ja lähteä takaisin sinne jäiseen tuuleen.
Näyttelypaikalla saatiin hetki odotella, annoin Nepille vielä nappuloita jos saisin sen vähän turpoamaan ja juuri kun olin astumassa vessaan, Siina ryntää huutamaan "Noora teiän vuoro onki jo nyt!". Elettiin siis oletuksessa että pk holskut on ennen lyhkäreitä. No, siitä sitten iskin Nemon piuhaan ja suoraan häkistä kehään. En ehtinyt omia vaatteita paljon vaihtelemaan ja kipitin sitten kehässä kaksi kokoa liian pieni fleece takki päällä niin että jokapuolelta tursusi jotain. -.- Tosi kiva.

Nemo oli ainut uros ja tämä oli ehkä pikaisin kehässä pyörähdys ikinä! Kaikin puolin.
Pölähdettiin siis kehään, molemmat aivan pihalla kaikesta, etenkin minä kun en ehtinyt kasata ajatuksia missään välissä. Tuomari tuli Nemon luo katsoi hampaat (TODELLA ronskisti, työnsi koko käden koiran suuhun, tunnusteli ja katsoi kaikki hampaat läpi, lopuksi jopa avasi koko koiran suun ja kurkkasi sisään :'D), pyyhkäisi kerran kevyesti kädellään selän ja tarkasti pallit. Thats it. Sitten juoksutti meidät kerran ympäri ja edestakaisin, Nemo liikkui omasta kuvakulmastani nähden oikein mukavasti. Hyvä että ehdin laittaa Nemon seisomaan tuomaripöydän eteen kun jo sain SERT ja CACIB ruusukkeet ja laput käteeni. Kaikki kävi niin nopeasti ja touhottaen etten edes tajunnut olisiko tuomari halunnut jotain sanoa kun vaan kiitin englanniksi ja samaa tohina juoksua jatkoin ulos kehästä.. Ei sovi miulle tämmön touhottaminen, tarviin miettimishetken! :D

Narttuja oli kolme, kaksi AVOinta, sekä Sannin junnu, Raina, joka oli myös paras narttu.
ROPpi kehässäkään ei kauan vierähtänyt, juostiin yksi kierros ja sain ROP ruusukkeen käteeni ennen kun olin edes juoksemistani ehtinyt lopettaa!




NUO ERI NUK1 SA PU1 SERT CACIB ROP

Jancik Leos:
 "Tyypillinen pää. Oikea purenta ja hampaat. Tummat silmät, oikeat korvat. Erinomainen rakenne. Oikein kulmautunut. Liikkuu oikein kauniisti! Oikea häntä. Tavanomainen turkki.
Tuomari tykkäsi älyttömästi ja kävi useamman kerran kehumassa(?) ja hokemassa sanaa perfect! :')

Typerä Nemo halusi vaan lirttailla ihanalle Rainalle eikä keskittynyt yhtään olemaan kaunis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti