19.5.2013

Viimein täällä!

Eilen aamuyöstä neljän aikaan piiitkän päivän jälkeen kotiuduttiin väsyneinä mutta onnellisina. :) Valveilla reippaat 22 tuntia ja matkanpäällä rapiat 18 tuntia. HUH! Mutta nyt on pieni raidallinen kotona ja arki voi alkaa!

Kasvattaja oli aivan mahtava ja juteltavaa riitti, vaikka pieni kielimuuri välillä vaivasikin.. Nyt sitten odotellaan että Nemo vähän kasvaa ja päästään Viroon näyttelyihin! Ja samalla kasvattajaa moikkamaan.

Paljon ei olla pennun kanssa vielä keretty tässä kahdessa päivässä, mutta aika mainio raidallinen hän on :') Nukkuu paljon ja törmäilee jalkoihin vielä enemmän, perässä siis viilettää kaikkialle ja kokoajan. Vieraat, etenkin miehet, vielä vähän jännittää. Varovasti menee kyllä katsomaan mutta äkkiä takaisin mamman jalkoihin piiloon. Avokkiin sentään alkaa jo luottaa ja pienen houkuttelun jälkeen lähtee hänenkin kanssaan ulos vaikka minä jäisin sisään. Eniten yllättynyt olen siitä miten rauhassa Nemo antaa meidän 7kk vanhan tytön touhuta omiaan lattialla ja missä ikinä onkaan, ilman että täytyy mennä sitä härkkimään. Välillä käy Miljaa päästä tai naamasta nuolaisemassa ja jatkaa omia toimintojaa.
Seppo kissaan onkin sitten täysin erilainen lähestymistapa... Se kun olisi niiiin huippu leikkikaveri. Tai sitten ei. Seposta Nemo on tosi ällöttävä ja siitä on mielellään päästävä eroon, nyt heti.


 Kotimatkalla (8vk)
© Siina Jolkkonen
 © Siina Jolkkonen



Moi

Välillä voin kantaa myös korvia




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti