6.11.2013

Paluu jäljelle.

Lauantaina pyörähdettiin Nemon kanssa PoKsin järjestämissä Halloween mätsäreissä. Pari kehässä meitä vastassa oli 4kk ikäinen sheltti pentu ja saatiin varmasta esiintymisestä punanen nauha. Pötkylä liikkui tosi kivan rennosti ja malttoi seisoa hienosti. Punasten kehässä oli muistaakseni 15 koiraa.
Se sitten päätettiin vetää ihan plörinäksi. Meidän edessä juoksi pk holsku narttu, joka kiinnosti Nemoa jo kehien ulkopuolellakin valtavasti. Ensimmäinen kierros meni aivan kuuroille korville ja herra vaan viipotti menemään yks ainoa asia mielessään "minä leikkimään tuon kanssa, minä kun minä!". Toisen kierroksen alussa liehuvainen rotutoverimme heitti ihtensä ympäri ja alkoi louskuttamaan, johon Nemo ylläri pylläri vastasi riehakkaalla leikkiin kutsu asennolla ja louskutti häntä viuhkuen takasin. Noh, ekanahan meidät käytiin kättelemässä pois, ylläri. :D Mutta ei se mitään.

Sunnuntaina suunnattiin Siinan tiluksille, jonne saatiin myös uusi tuttavuus juoksemaan. Belkkari Kiira oli oikein valloittava tapaus ja välillä villiintyi juoksemaankin pentujen kanssa. Tälläkertaa siis riehumaan pääsi Nemon ja Kiiran lisäksi vaan Aamu.

©Siina Jolkkonen
©Siina Jolkkonen
©Siina Jolkkonen
©Siina Jolkkonen
©Sanni Tarvainen


Maanantaina Siina kävi pikaisesti polkemassa n.30m jälen pellolle, jonka Nemo ajoi suunilleen puolentunnin vanhenemisen jälkeen. Oli aika huikea pentu. Hieman harmitti että tuli pyydettyä liian lyhyt jälki, koska koira oli niin liekeissä ja olisi varmasti suorittanut moitteitta kaksinkertaisenkin pätkän.
Tiistai pidettiin vapaapäinä järkyttävän vesisateen takia.

Tänään käytiin kentällä ottamassa vähän helppoja juttuja, Miljakin pääsi mukaan katselemaan.
Pari mahtavaa luoksetuloa, eikä edes jäävissä valunut! Jeee. Käännöksetkin sujui varsin hyvin, siihen nähden että itse panikoin ja hätäilen niissä vielä valtavasti. Pikkuhiljaa taitaisi olla ALO liikkeet hanskassa. :)


 Illalla käytiin vielä Siinan luona vetämässä jälki, jonka se meille valmiiksi teki. Uutena juttuna kulma! Hienosti suoriutui kakara. Ainut miinus oikeastaan että kulman tehtyään tajusi vasta että siellä oli herkkuja ja yritti palata niille. Kova kiire tuntuu ainakin aina jäljellä olevan ja näyttäs että paremmin sitä seuraa silloin kun ei askeleilla herkkuja ole.. Hmm..
Toimin myös Ricolle maalimiehenä PEKO jäljellä, en tarvinnut pitkään eksynyttä mummoa leikkiä.:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti