7.10.2014

Tokokoe 20.9.14

Parin viikon takaisen kokeen puintia. :)

Luoksepäästävyys 10 - Nemo nousi seisomaan ja haiseteli tuomarin vähän epäluuloisen näkösenä (mikä kummastutti, koska yleensä se haluaa rakastaa kaikki hengiltä).

Paikkamakuu 8,5Sanoi "piip" maahan mennessään ja oli 10cm vinossa..

Hihnassa seuruu 8,5 - Omasta mielestä kiva seuruu, toki koiran "tahtivirheet" näyttää rumalta ja niistä oletan pisteidenkin putoamisen johtuneen koska muistaakseni Nemo ei päästänyt ääntäkään, korkeintaan liikkeellelähdössä.

Hihnatta seuruu 9 - Samoin kuin edellinen.

Liikkeestä maahan 7 - Liikkeelle lähtiessä vaimea "swiik", maahanmeno hidas.

Luoksetulo 9 - Tulee liian lähelle eteen.

Liikkeestä seiso 0 - Pysähtyy vasta kun käännyn takaisin päin.. Jostain syystä tämä lähinnä nauratti minua, vaikka nollille meni.

Estehyppy 9 - Tosi kiva hyppykokonaisuus Nemolta, omasta mielestäni. Piste pois esteen haistelusta.

Kokonaisvaikutelma 8 - Tuomarin mukaan meillä on hyvää yhteistyötä ja koira pysyy hyvin hallinnassa. Vauhtia ja terävyyttä tuskin tulee kuulema koskaan meidän tekemisestä puuttumaan (...edeltävän viikonlopun koe??). Toivoisi liikkeiden välin olevan hillitympiä, vähemmän ääntä ja lisää tasaisuutta. // Itse olin, ja olen edelleen, tosi tyytyväinen suoritukseen. Nemo kokonaisuudessaan yllätti hiljaisuudellaan (joka ei tuomarille asti välittynyt, mutta eipä hän koiraa tunnekkaan joten siitä en voi syyttää :DD ), mutta sen into tehdä töitä pysyi kokoajan ja koira oli iloinen! Niin paljon parempi fiilis tästä kokeesta kuin edellisestä, jossa tuntui lähinnä siltä että vedän märkää rättiä perässäni. TOKI kehitettävää on paljon ja virheitä suorituksessa riitti, mutta tähän meidän omaan kehitysvaiheeseen nähden olen tyytyväinen. :)

ALO2, 155,5p. , 3/7

Video pomppuilee typerästi, koska youtube 
halusi "VAKAUTTAA" kuvaa.. Noh, näillä mennään

2 kommenttia:

  1. Meillä on piippaamiseen on auttanu se että en liikkeiden välillä innosta/vapauta ollenkaan vaan hillitty silitys kaulaan :) muuten tsemppiä tuleviin kokeisiin, sulla on hieno holsku hanskassa! ja vieläpä nuori sellanen, upeeta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nemolla laskee vietti ja kiinnostus hyvin herkästi jos ei saa reilua kehua (kuten tätä koetta viikko aiemmin olleessa kokeessa huomattiin).. Toki ikäkin voi vielä vaikuttaa.:D Mutta vinkit on kyllä aina tervetulleita, ehkä me vielä joskus löydetään se kultainen keskitie. Kiitos. :)

      Poista