16.8.2015

Elo-Karelia 2015

Puolivuotinen varoaika viimein lusittu! Sen kunniaksi suunnattiin heti kättelyssä Joensuun omiin kaksipäiväsiin näyttelyihin ihan kivalla menestyksellä. :)

Lauantaina sai tosin hävetä silmät päästään kun nämä maalaisjuntit oli ekan kerran puoleen vuoteen isollakirkolla ja sen kyllä KUULI! Noh, ainakin oli iloinen koira, vähän liiankin..
Holskuja oli yhteensä KV päivänä neljä. 3 narttua ja Nemo.

8.8. KV, tuomari Peter Harsanyi, Unkari:
"Elegant male with good bones. Good foreface. A little bit light skull. Good neck. The loin a little bit short. Correct angulation. Sufficient movement."

AVO ERI SA SERT CACIB PU1 VSP

Naapurin Darra oli hienosti ROP narttu! :) 



Sunnuntaina osattiin jo vähän käyttäytyäkkin ja kaikki sujui muutenkin paljon paremmin ja jouhevammin kuin lauantaina. Enää holskuja oli kehässä vain kaksi, Nemo ja nuorten luokan narttu Raina. 

KR, tuomari Rita Mccarry-Beattie, Irlanti: 
"Very pleasing head and expression. Good length of neck. Well set in the shoulder. Very nicely belenced outline. Moving very ..?.. behind. Super temperament."

AVO ERI SA SERT PU1 ROP (SERTiä en olisi saanut enää vastaanottaa, kun edellisenä päivänä sain jo 2v sertin joka oli meille viimeinen muotovalion arvoon vaadittava serti, mutta en tiennyt sitä vielä siinä kohtaa niin en osannut kyseenalaistaa kun kehäsihteerikään ei edes kysynyt saanko sen vastaanottaa.. noh, kyllä ne kennelliitossa sen jättää hyväksymättä ja kun ei ketään varasertiläistäkään ollut niin kukaan tuskin suuremmin asiasta kärsi.)

Pyörähdettiin myös ryhmäkehässä, mutta sieltä tuli holskuille (pitkis ja lyhkäri) hyvin nopeasti lähtöpassit, kuten arvata saattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti