27.6.2013

Juhannus taikoja


Juhannusta vietettiinkin Viensuulla, Lieksassa, äitini "kotipaikassa" joka nyttemmin toimii kesämökkinä meille, sekä äitini tädille. Meidän porukan lisäksi Juhannusta oli juhlimassa minun vanhemmat bisonimummon Neenan kanssa, täti kahden sheltti nartun kanssa, sekä siskoni miehensä, 1,5v Miro-pojan ja Minttu tollerin kanssa. Hulinaa siis oli ihan riittämiin.

Kaikki nartut boikotoi pikku Nemoa, joka olisi vaan halunnut leikkiä, tai olla vaikka ihan vaan mielin kielin maata myöden niiden edessä. Kylmä oli naisten vastaanotto..
Onneksi nemo osaa pitää omaa kivaa ihan ilman mitään typeriä akkojakin, ja Juhannuksen kohokohta taisikin Nemon mielestä olla lasten kahluuallas, jossa ison osan ajasta vietti pulikoiden.
Käytiin myös rannalla uittamassa ihmis vanhuksia ja koiria. Koirista tosin Minttu-tollerin lisäksi vain Nemo kävi uimassa.









Lopuksia kuvia sekalaisia Juhannukselta.

 Leikki-parkki pienemmille

 

 Nelli

 Mini



Lapsille maistui metsämansikat, joita pihan reunus oli pullollaan 








 Siskon poika Miro, löysi vanhasta aitasta kelkan vuodelta -78. Kyllähän sillä piti ajamaan päästä vaikka lämmintä oli se +30 astetta eikä lumesta tietoakaan. Hyvin toimi!


Lepotauko




 Neena-muorin lepo tauko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti