12.6.2013

Täällä taaas..

Reilu kolme viikkoa eletty pentuelämää ja ompa siinä tohinassa jäänyt blogikin päivittelemättä. Mutta josko sitä nyt taas. Ihmeempiä ei ole tapahtunut mutta tuntuu että silti vaikka mitä.

Pari viikonloppua taaksepäin oltiin Lieksassa vanhempieni luona ja sisko tytön tupareissa. Reissu meni oikein mallikkaasti kaikinpuolin, paitsi jo heti perjantaina Nemo tuli kuistin rappuset vauhdilla alas ja takapäätä onnuttiin hetki mutta hetken kuluttua koko tilanne ja kipuilu unohtui. Sunnuntaina päästiin kotiin ja maanantai aamuna rakas kissamme Seppo päätti vihata Nemoa oikein urakalla ja tökkäsin kyntensä pennun silmään...-.- Halusin käydä silmän tarkistuttamassa ja näin tiemme vei kohti Kivutonta, jossa onneksi todettiin vain silmän kovaankalvoon (?) tulleen pieni verenpurkauma ja selvittiin säikäyksellä. Antibiootti tipat saatiin kuitenkin mukaan tulehdusten varalle.
Samalla reissulla kysyin jalasta jonka perjantaina loukkasi ja lääkäri totesi oikean takapolven siteiden venähtäneen, ei siis sen vakavampaa siinäkään. :)

Tiistaina meillä oli rehvit Sintun ja Ricon kanssa. Tämä hellepäivä sisälsi sosiaalistumista kaupungin sykkeessä. Käytiin siis pyörimässä Joensuun keskustassa eikä pentua pelottanut tai edes jännittänyt mikään, koska ihana paras mahtavin iso-Rico oli mukana.. Eihän se pentu muuta nähnytkään kuin Rico Rico Rico ja vielä kerran Rico. Myös parkkihalli tuli tutuksi, auto kun sinne jätettiin lepäämään meidän kävely hetken ajaksi. Onnistuneen ja helteisen kaupunki reissun päätteeksi käytiin koirat virkistämässä Jokirannassa. Rico nouti palloa vedestä ja Nemo kasteli hieman varpaitaan. Ricon päästessä autoon odottamaan Nemokin uskalsi pariin otteeseen pallo käydä vedestä (jalat pohja-tuntumalla) hakemassa.:)


 
Illan päätteeksi Siina vielä nappasi penskasta seisotus pose kuvan
10vk+2


Loppu viikko elettii normaalia arkea ilman mitään sen kummempaa tohinaa. 
Lauantaina minun porukat tuli meille piha hommiin ja ihan vaan olemaan. Ja saatiinkin päältä ajettava ruohonleikkuri sekä kaasu-grilli :P Viikonloppu meni siis grillauksen ja puutarhan merkeissä, eikä kyllä pieni apuri puuttunut missään vaiheessa, kokoajan oli touhussa mukana (vähän välillä liiaksikin..). Ja olihan Lieksasta mukana myös Minttu-tolleri, joka tosin ei korvaansa letkauttanut pennulle. Pellolla saivat juosta lelun perässä ja aika naatti raidallinen olikin jo sunnuntaina.
Sunnuntaina sain myös vihdoin Nemon paperit postiin ja menemään kohti Kennelliittoa. Odotellaan vielä millon saadaan sieltä takasinpäin postia!

 Tandemi??

 Pien apulainen töissä

...ja "kahvitauolla"

 
Ja olihan meillä toinenkin pien apuri, joka sai ukilta Muumi Papan.


Arjen ohessa ollaan niinä päivinä kun muistetaan vähän kokeiltu treenata, rennolla meiningillä sillon kun sattuu jotain pentua motivoivaa kaapista löytymään.. Maanantaina vasta huomasinkin miten pätevä pentu jo oikeeasti muka onkaan :D Sivulle meno alkaa olla hyvinkin vahvaa jo, ja paikkamakuukin hienosti suorassa n.10s ajan -> pidempään en ole vielä kokeillut koska haluan pelata "varman päälle" ettei pentu nouse. Seisoakkin malttaa hienosti kunhan sen saa ensin aseteltua. Aika ylpeä touhottimesta olen!

 Ssivulle. (kuva tiistailta mutta sopi aiheeseen joten siksi jo maanantain kohdalla)

Tiistaina ohjelmassa oli Miljan 8kk neuvola, jonka ajan Nemo sai taas opiskella hieman yksin olemista omassa lukaalissaan. Yksin jäädessään rajaan siis oviportilla eteisen muusta asunnosta ja Nemo saa viihdyttää itseään rustoluulla sekä Kongilla (muilla leluilla) pienen makuuhuoneen kokoisessa eteisessä. Hienosti hän jää odottamaan eikä huutoa kuulu ainakaan vielä siihen mennessä että autolle pääsen, tiedä sitten mitä todellisuus on.
Illasta mentiin seuraamaan mätsäreitä turisteina hillittömään kaatosateeseen. Kaverin pari sprinkkua, sekä Siinan Rico pyörähtivät kehissä. Rico hienosti junnujen PUN2. Pojat sai vielä päästellä viimeisetkin energian rippeet Siinan pihalla juoksu leikkien merkeissä.




Idolin kanssa...

Pitihän se saada vielä seisomista
11vk+2

Tänään keskiviikkona käytiin ottamassa rokotuksia ja samalla pentutarkissa näin ihan suomenkin puolella. Aivan mahtava rääpäle, miten reipas hän onkaan! Lääkäri käynti meni aivan mallikkaasti ja kaikki oli Nemon mielestä huippua. Tälläkertaa myös molemmat kivekset oli vaivautuneet paikalle... Saas nähdä onko enää kuukauden päästä yhtään mokomaa kun käydään tehosteet hakemassa..










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti