27.6.2013

Treenin poikasta pukkaa

Maanantaina Siinalla oli vielä lomapäivä, joten lähdettiin lasten kanssa viihdyttämään neitokaista hädässä. Siinan siskon tyttö, Mila, oli myös viettämässä kesäloma päiväänsä Sinttu-tädin luona, joten Nemon rapsuttelustakin pidettiin hyvä huoli!:) Rico ei päässyt tälläkertaa painimaan pennun kanssa, Juhannuksena tapahtuneen onnettomuuden takia. Turhan tuhdissa lääkityksessä oli leikkeihin ja muutenkin tarvitsi lepoa.
Enimmiltä juoruilulta kun ehdittiin, sain Sintun huijjattua narun jatkeeksi kokeilemaan Nemon kanssa näyttely tapoja. Hienosti pentu keksi äkkiä mikä oli homman nimi ja ravasi rinkiä Siinan vierellä. Seisominenkin meni todella mallikkaasti nuin rääpäle pennulta!







Lopuksi Milan viereen rapsutettavaksi, 
varmaan paras palkka koko harjoituksista


Maanantain jälkeen tiistaina pidettiin Nemon kanssa kaksistaan näyttelyharjoituksia kotona ja pentu oli sisäistänyt jo koko asian. Ravaili rinnalla niinkun olisi 5 vuotta jo hommaa tehnyt, isompikin konkari muka! Olin aivan äimänä.
Myös seuruu harjoitukset sisäistäny tosi hyvin ja parissa yössä hokassu senkin tosi hyvin (oon varma että se yöllä salaa harjoittelee!). Hidastahan eteneminen vielä on, mutta kontakti pysyy jo 80% ajasta n.20m pätkillä ja pylly tupsahtaa heti pysähdyksessä maahan. Vauu :) Niinja minä voin kävellä jo selkä suorassa!
Surkeaa vaan kun kotiharjoituksista en saa todistusaineistoa, hankala kun itse on kuvata samalla kun tekee.-.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti