20.8.2013

Häirikköjä Tokossa

Tänään suunnattiinkin nokat kohti Liperin kenttää missä Siina treenaili agilityä omien pieskiensä kanssa. Oli tarkoitus niiden treenien jälkeen vielä ottaa pikkuisen toko juttuja kentällä, mutta meidän yllätykseksi siellä alkoikin agilityn alkeiskurssi ja näinollen ajettiin läheisen koulun hiekkakentälle.

Ekana tehtiin vanhenemaan makkararuutu ja n.10m jälki viereiselle nurmikaistaleelle Nemoa varten. Vanhenemis ajan Siina pyöritteli Ricoa kentällä. Kutakuinkin 10min jälkeen Rico pääsi autoon ja Nemo vetämään ruudun ja jäljen. Aluksi pidin aika vahvasti kiinni ettei pentu harhaannu ruudusta pois, mutta hetken päästä hölläsin kun enin kohellus muuttui keskittymiseksi ja aika hienosti ruudun sisäpuolella pysyikin. Jäljenkin aikana sai aika kovasti pitää vastaan ja aika huippua ettei siitä vetämisestä enää ahdistu vaan nenä pysyi kokoajan maassa ja etsi määrätietoisesti askeleen toisensa jälkeen! :)

Oli Demin vuoro tulla ulos autosta. Hetki katsottiin sivusta kun Demi otti tuntumaa kenttään ja mikä oli homman nimi. Päästin Nemon irti ja tarkoituksena oli ottaa yhdessä paikkamakuita. Noh, tottakai tämä tohelo ryntää suunapäänä Demin luokse joka on sitä mieltä ettei treeni kentällä seurustella ja pöläytti pennun, aivan syystä.
Jatkettiin suoraan välikohtauksesta niihin paikkamakuisiin, mutta Nemon mielestä oli liian painostavaa maata koiran vieressä joka sen on juuri pistänyt aisoihin. Karkasi varmaan neljä kertaa luokse ennen kuin oli valmis jäämään loppuun asti odottamaan. Demi taasen pysyi hienosti koko tämän meidän jahkailu ajan paikallaan! :)

Armaan vuoron tullessa Nemoa ei kiinnostanut Armas ollenkaan vaan teki töitä hienosti irti. Seuraamista ja eteen tuloa.
Ricon tullessa uudestaan kuvioihin, olin aivan varma että pojat pistää hösseliksi ja treeni kenttä muuttuukin leikkikentäksi, siispä otin pennun remmin päähän. Treenikentällä kun ei leikitä. Mutta taisikin Demin pöläytys tehdä tehtävänsä eikä teinipoika juurikaan kiinnostanut rääpälettä! Alkuun otettiin tällä kokoonpanolla ohituksia, mitkä meni odotettua PALJON paremmin! Samoin paikkamakuut. Vain kerran levisi pakka kun Siina haki Ricon pois paikaltaan niin Nemo luuli että hänkin on oikeutettu häippäsemään. Asia korjattiin vielä yhdellä onnistuneella paikkamakuulla.
Loppuun vielä seuraamisharjoituksia. En tiedä oliko se tuo kenttä, vai ne toiset koirat, kun ruoka ja tekeminen kiinnosti enemmän kuin koskaan. Oli siis tähän astisista parhaat reenit tuon pikkuotuksen kanssa ja vieläpä ensimmäistä kertaa vieraassa paikassa ja muiden koirien kanssa! Vauu! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti