12.1.2014

Kajaani KV 12.1.2014

 Tänään aamulla neljältä lähdettiin Siinan kanssa ajelemaan kohti Kajaania, paimen kolmikko kyydissä, johon sisältyi Nemo, Otto (Siinan kasvatti), sekä sakemanni narttu Sylvi. Voin kertoa että väsytti, 1,5tunnin yöunilla.

Onneksi tuli ostettua Nemolle oma kangashäkki, oli niin oikea päätös! Sai siellä omassa rauhassaan hengailla, eikä mennyt yliväsyneeksi kiukkuampijaiseksi! 
Ennen kehien alkamista, käytiin pari rundia heittämässä kehässä. Melkein jo lannistuin kuin aamuenerginen teini pomppi vieterinä vieressä ja yritti tunkeutua namitaskuun. Arvostelussa onneksi kuitenkin käyttäytyi rauhallisen letkeästi, Nemosti. Jonka seurauksena: 

 JUN ERI SA JUK1 PU1 SERT VSP!


Maija Sylgrén:

 "9kk. Sopivat rungon mittasuhteet, vielä kauttaaltaan hieman kapea. Hyvä pään malli, miellyttävä ilme. Täyteläinen kuono-osa. Kauniit tummat silmät. Hyvä luusto ja ylälinja. Rintakehä tarvitsee vielä aikaa. Riittävät tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu yhdensuuntaisesti, kevyellä askeleella. Hyvä häntä. Karva ei parhaimmillaan. Laatu oikein. Miellyttävä käytös."

 Karvan kunnon allekirjoitan täysin... Jätkä kun päätti pariviikkoa sitten että juu tää talvi oli nyt vissiin tässä, ja rupesi pudottamaan pohjavillaa.. Alkuviikosta se keksi että heeeei, peitinkarvakin täytyy vaihtaa!... Noh, onneks loppuviikoksi kylmeni ja loput karvat pysy koirassa.-.-


Myös Siina esitti ehkä miljoona kasvattiaan ja Sylvin. Sen muistan että kaikilla meni tosi hienosti ja koirat oli toinen toistaan komiampia! Ja niiiin hyvä käytöksisiä koko kööri! Voivoivoi.

Nyt meillä näytetään tältä...:')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti